
معاون رئیسی گفت: حادثه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ یادآور اتفاقات عصر عاشورا بود، ما با رئیسجمهور درحالی خداحافظی کردیم که وقتی متوجه شدیم، شهید شدهاند بالای سر پیکرها بودیم.
به گزارش انتخاب، در این مراسم، مهدی مجاهد نویسنده کتاب راز پرواز گفت: پس از ضایعه شهادت شهید رئیسی برای من عرصه فعالیت دچار تحولی شد، حقیقتاً در همین روزها و در همین ساعتها پس از پیدا شدن بدنهای مطهر شهدا فکر میکردیم چه اتفاقی افتاده است، حقیقتاً برای من ۳۱ اردیبهشتماه سال گذشته یادآور اتفاقات عصر عاشورا بود، ما با رئیسجمهور خداحافظی کردیم و وقتی متوجه شدیم که شهید شدهاند و بالای سر پیکرها بودیم
وی ادامه داد: تعبیر رهبری از ایشان منحصر بود و تلاش کردیم تا روایتی از شخصیت زیستی ایشان را بیان کنیم. بسیاری از حرفها به دلیل فضای غبارآلود، خیلیها دیده و شنیده نشد. حادثه شهادت برای ما تکلیف بود تا روایت امیدآفرین از آن بیرون بیاوریم. شهید رئیسی ابر پروژهای بزرگ بود، و بیان آن حقیقت بسیار سخت بود.
مجاهد افزود: فکر کردم به اتفاقاتی که گذشته و جزئیاتی که مردم نه دیدهاند و نه شنیدهاند، و تنها با یک نبرد انقلابی در دل مردم و مسلمین دنیا ایجاد شد.
وی تأکید کرد: روایت صرفاً تلاش کردیم روایت کنیم و نه تحلیل و تبیینی نیست، و روایت مستند است.
مهدی مجاهد که از نزدیکان رئیسی و روای کتاب راز پرواز بود همچنین در سخنانی تازه به اهمیت روایت حقایق و مقابله با جریانات تحریف و تخریب شهید رئیسی اشاره کرد. او گفت: “ما هم در دوران حیات و هم بعد از شهادت با جریانهایی مواجه بودیم که تلاش داشتند تصویر اشتباهی از شهید رئیسی ارائه دهند، و برای مقابله با این جریانات، چارهای جز روایت حقیقت نداریم. ” مجاهد افزود که بیان این حقایق برای کسانی که در محضر شهید رئیسی بودهاند، یک تکلیف شرعی است.
مجاهد همچنین تأکید کرد که بیان حقایق ممکن است هزینهبر باشد، اما نباید در برابر این جریانات میدان را خالی کرد. او گفت: “در این یک سال، هیچ روزی نبوده که شهید رئیسی را نداشته باشیم و ایشان هنوز زنده است. ” به گفته مجاهد، برخی از ناگفتهها در کتاب جدیدش فقط به صورت غیرمستقیم ذکر شدهاند، زیرا به دلیل حفظ حریمها نمیتوانست بیشتر از اینها گفت.
مجاهد ادامه داد که برخی مسائل به طور خاص از سوی شهید رئیسی مطرح نمیشد و حتی او اجازه نمیداد دیگران این مسائل را بیان کنند. در عین حال، مجاهد تأکید کرد که در این کتاب سعی کردهاند امانتدار باشند.
این فعال سیاسی همچنین به سفرهای خارجی و داخلی رئیسی اشاره کرد و گفت: شهید رئیسی در طی چهل روز، دو سفر خارجی به پاکستان و چهار سفر داخلی داشت که نکات زیادی از این سفرها ناگفته مانده است. ” او به ویژه به سفرهای شهید رئیسی به مشهد اشاره کرد و افزود که شهید رئیسی به دلیل زندگی سادهاش در مشهد و دیدار با مادرش، اغلب به این شهر سفر میکرد. مجاهد خاطرنشان کرد که در سفر آخر، شهید رئیسی به سر مزار پدرش نیز رفته و گویا این سفر برای او متفاوت بوده است.
منبع خبر: پایگاه خبری تحلیلی انتخاب